luni, 8 iunie 2009

Perfectiune?

Vedeti voi? Nu exista o viata perfecta. Nu exista o lume, o tara s-au macar un oras PERFECT.
Dar ati observat ca sunt momente cand viata ta e perfecta asa cum e. Cand te gandesti la cei ce dorm prin gara... la cei ce n-au nici ce manca, atunci iti spui ca viata ta e PERFECTA in comparatie cu a altora. Insa cand vezi altii care au ceea ce tu nu ai, si ceea ce iti doresti tu din toata inima, atunci iti spui "Am o viata de cacat, frate." Ei bine, de aceea spun ca nu exista o viata perfecta.
Insa, de asemenea nu exista nici viata pe care crezi ca o ai tu, viata aia de cacat. Fi multumit cu ce ai... Daca ai fi un copil ratacit pe strazi, care nu are unde sta, ce manca sau cu ce se imbraca, nici macar atunci nu poti spune ca ai cea mai oribila viata care exista. Ai putea spune merci pentru faptul ca esti sanatos si probabil ai niste prieteni alaturi, lasand la o parte viata economica. Stiti, eu sint de parere ca daca e IUBIRE, e si fericire si daca e fericire si iubire inseamna ca exista si un echilibru si chestia asta ar trebuii sa iti faca VIATA PERFECTA. Nu perfecta la modul "faci baie in lapte, mananci cu tacamuri de aur, esti cea mai populara persoana si toata lumea te veneraza". Nu, perfecta pentru tine. Chiar daca mereu se poate mei bine, multumeste-te cu ceea ce ai, atat cat ai.
O sa va sun un mic secret. Poate ca nu exista viata perfecta, insa, pentru fiecare dintre noi, au fost, sint si cu singuranta vor fi MOMENTE PERFECTE. Desii ele dureaza putin, sint perfecte. Ba chiar asta le face sa fie perfecte. Dureaza putin.
Daca ar dura mult, nu ar mai fi perfecte si ar aparea... conflicte...
Sfatul meu "Traieste-ti viata! Ai doar una, traieste-o!"
Viata e frumoasa si merita traita!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu