vineri, 20 noiembrie 2009

De ce iubim vara?

De ce iubim vara?
Poate ca va intrebati de ce public despre vara intr un asa trist sfarsit de toamna... Ei bine, Eu m`am cam saturat de toata aceasta amorteala. De obicei, cel mai bine dispusa sunt vara. Este anotimpul meu.
Desigur, imi plac de asemenea toate celelalte anotimpuri si anume primavara, iarna si toamna, insa vara are un loc special in inima mea. Este, pot spune, o parte din mine.
Deci, oare de ce dragutii de noi iubim vara?

1. Vara este atotimpul cel mai asteptat de catre elevi, studenti si cei trecuti de aceste etape ale vietii.
De ce? Simplu.
Este vacanta noastra mult iubita in care ne distram cat putem, cunoastem oameni noi, nu avem probleme legate de scoala s au orice alt fel de obligatie. Numai in cazul in care ne luam un job de vara, dar acela este tot in folosul vostru deoarece tot voi castigati de pe urma efortului si pierderii timpului.

2. Marea. Marea noastra mult iubita. Locul unde mergem sa uitam de tot si toate, sa ne distram si sa traim clipe de neuitat. Caci ce ramane dupa sunt doar amintiri. Amintiri de care te vei bucura mereu si vei fi fericit sa le impartasesti oricui.

3. Noaptile calde de vara. Noptile acelea cu un cer de un albastru impecabil si plin de stele. Noptile acelea minunate pe care le petreci uitandu-te la luna si relaxandu-te, simtindu-te mai bine decat oriunde altundeva. Noptile acelea in care imaginatia ta atinge apogeul, creandu-ti o stare de spirit minunata, simtind cum praful de stele te inconjoara in timp ce zbori spre cer, luna strigandu-ti numele si simtind ceea ce nu ai simtit vreodata.

4. Party, party, party.
Cele mai multe petreceri sunt vara, stiti asta. Suntem mai deschisi in relatiile sociale, suntem mai dornici de distractie si mai predispusi riscurilor de "popularitate".
De asemenea concertele sunt la ordinul zilei. Cu totii iubim concertele live si acea atmosfera de neegalat care se afla la fiecare dintre ele.

5. Inghetataaaa. Iubim inghetata. O adoram. Unii prefera vanilia, altii ciocolata, altii menta iar altii tiramisu. De asemenea multi prefera sa combine tot felul de sortimente de inghetata. (Betty Ice).

6. HOT! Ai nevoie de o bautura rece. Este anotimpul bauturilor reci. Apa plata, ceai, suc, si, de ce nu, bere.

7. Desi vara parul tau e sensibil la soare, exista multe masti naturale pentru protectia solara. Ai grija insa, sunt atat de placute, incat depenta bate la usa.

8. Pentru ca ne iubim prietenii. Ne intalnim cu prieteni buni, care probabil, nu sunt de aici si depanam amintiri care credeai ca fac parte din asa-zisele "amintiri uitate" si ne bucuram impreuna de aceste clipe. Adica de acele clipe.

9. Pentru ca adoram schimbarile. Fie ele de look, de locuri pe care sa le "bantui" si de ce nu, de viata. Ah, si nu uitati: Vara se produc schimbari care nu s-au produs intr-un an. dar probabil stiti deja asta.

10. In sfarsit, hainele de iarna si colindele. Haideti mai, doar suntem niste rebeli, asa- i?


Ah, v-am dat 10 motive pentru care iubim, adoram, divinizam vara. Si, desigur, stiti si voi ca sunt muuult mai multe motive pentru care vara este un anotimp absolut special.


Atat pe ziua de azi, bye bye.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu