marți, 23 martie 2010

Multumesc...

Care a fost rostul? Imi poti spune care a fost rostul? Ai avut un scop anume? A avut vreun sens sau pur si simplu si avut chef sa iti bati joc de tot?


Acum te intreb pe tine, beib... de ce te- ai mintit singura? Stiai foarte bine ca nu vei rezista... Stiai foarte bine ca situatia se va complica din momentul in care vei intra in asa- zisul "joc" . Si cu siguranta stiai ca nu va mai fi la fel... nimic.
Acum te gandesti care a fost scopul lui... dar al tau? Te gandesti oare daca lui i- a pasat macar putin. Dar sti... sti foarte bine ca pentru el nu a avut nicio importanta.
Te obosesti sperand. Tot ceea ce faci e sa speri si sa tot speri... I- ati o viata puiule ! Sperand nu ajungi nicaieri... De fapt ajungi in punctul in care ramai uimit de cum a trecut viata pe langa tine, si tu nu ai facut nimic altceva decat sa speri.
S- a constatat ca oamenii care isi pierd speranta pot trece mai repde peste. Si e oarecum logic in unele situatii. Spre exemplu: prietenul tau locuieste in alta tara, si iti spune ca e posibil sa se mute cu tine. Tu nu sti sigur daca da, sau nu, si speri. Sperand uiti sa iti traiesti viata. Insa daca sti din start ca nu va merge, si el iti va confirma asta, vei suferi un timp, apoi vei trece peste.
Intelegi? Desigur. Intelegi... pacat ca tie nu ti se poate confirma nimic. Nici macar tu nu iti poti confirma.
Uita beib... uita ! Aminteste- ti fiecare clipa petrecuta cu el, fiecare secunda, fiecare rasuflare, fiecare sarut... Rememoreaza pasiunea cu care il sarutai... rememoreaza fericirea pe care o stapaneai dupa doar cateva clipe petrecute alaturi de el. Iubeste- l. Iubste- l ca si cand asta iti e scopul. Iubeste- l neconditionat, pana cand iubirea pentru el va deveni doar o obijnuinta, de care vei scapa destul de usor. Vei suferi... dar e singurul lucru pe care il poti face pentru tine.
Stiu ce gandesti. Stiu ce simti. Stiu... Stiu ca sti ca totul e in zadar, dar ceva te opreste sa mergi mai departe. Dar ce? Curiozitatea de a sti ce gandeste el sau disperarea de a- l avea numai si numai pentru tine? Sau pate dorinta de a fi numai al tau, si de a te iubi ca si cand ai fi singura fata de pe pamant...
Astea sunt vise... i- ati gandul ! Mergi mai departe si nu te ami opri la fiecare mic obstacol. Ridica- te si gaseste- ti singura un alt drum.

Insa aminteste- ti ac voi fi aici, mereu, pentru tine.

Dar pe tine te mai intreb o data... Care a fost scopul tau? Oricum... iti multumesc ca m- ai facut sa cred ca exista un rost... ca exista un sens... Multumesc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu